lördag 28 april 2012

Vårt ormvråkspar

I flera år har vi haft ett ormvråkspar häckande här hemma. Deras läte ha blivit en vana och man undrar när man inte hör dem. För ett tag sedan cirklade ovanför trädgården och jag kunde ta lite bilder. De började med att flyga lågt för att sedan stiga upp i luften tills de var en liten prick.
Jag måste uppmärksamma min sambo. Tack, du är bäst! Igår när jag kom hem så fanns det ett paket till mig. Det var en ny kamera en Canon 60D. Det skall bli spännande nu att utveckla mitt intresse och den 7 maj skall jag gå fotokurs för man är ju ännu en väldigt glad amatör.


12 kommentarer:

 1. Grattis till nya kameran ,tror nog att du blir nöjd med den ,du fick ju fina nybörjarbilder .Kram Nette

  SvaraRadera
 2. Wenn wir auch so fliegen könnten!
  Fantastisch! Man sieht das Vogelkleid (die Federn des Vogels) sehr gut.

  Wir haben heute wirklich sehr warm gehabt. Mir hätten 25° C genügt. Für Aska ist das auch viel zu warm. Hunde lieben es kühl :-)

  Viel Glück und Freude mit deiner neuen Kamera.
  Liebe Grüsse
  Angela

  SvaraRadera
 3. oh,what a wonderful gift for you! and so great you were able to catch this pair together in flight!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder och vilken underbar kille du har som ger en så fin present ;-
  Kram

  SvaraRadera
 5. Wow - what amazing shots! And congrats on your new camera.

  SvaraRadera
 6. Fine bilder...og blå himmel er jo hyggelig å se etter alt gråværet i april :)
  Til lykke med nytt kamera og kurs !

  SvaraRadera
 7. Fantastic that you had the chance to take pictures of these birds. With us it is pretty difficult to approach them.
  And a new camera! Nice to notice that your partner doesn't mind that you are spending a lot of time with photography. He encourages you by giving you such a camera! Good luck with it.
  Gr. Kees

  SvaraRadera
 8. Great shots.....very well done.

  greetings, Joop

  SvaraRadera
 9. Amatör!? Det är du väl inte!!! Du brukar ju ha hur fina bilder som helst!!!Satt just och pratade med min gubbe att jag var så irriterad över att jag inte kunde få bättre bilder på mitt bruna objekt idag....Gå in på min sida och säg att du håller med om att jag borde ha en bättre kamera!...men, och då menar jag MEN...det skall vara en som går att dra upp fort, precis som en bössa, då det kommer en älg ;-) Har du nåt bra förslag?

  SvaraRadera
 10. Gratulerar till nya kameran!! Mkt bra val av din sambo, har en likadan själv och är väldigt nöjd =) Ser fram emot fler av dina fina bilder!!

  SvaraRadera
 11. Strort grattis till din nya kamera. Den kommer du att älska. Roligt med kurser. Att lära och utvecklas känns bra. Fina bilder på ormvråken/Brita

  SvaraRadera
 12. Toppenfina bilder på vråkarna! Kul att du fick med båda på bild. Grattis till nya kameran också! Vilken snäll sambo du har :))

  SvaraRadera