onsdag 13 april 2011

Var tog våren vägen - kallt idag

Idag var det ju verkligen skillnad mot i måndags. Var ute och gick med Ayla och Konjak och fick ta på mig rejält. På vägen ut i skogen var det nog färska rådjurspår på vägen då Ayla drevskallade i kopplet. Hon ville inte ge sig. Men vi såg inget. Grisarna bökar upp överallt. Det är lite trist att se.

Lite vårtecken

Skogshallon bladen är redan på gång

Gökärt

Blåsippor

När vi kom tillbaka fick de springa i trädgården. Jag var inne en stund och tittade ut och då såg jag att grinden var öppen. Någon hade väl kommit förbi och inte stängt efter sig. Ayla var ju borta såklart. Ropade efter henne. Hörde inget drev heller. In och hämtade både mobil och bilnyckel om det skulle bli fullt drev. Ropade och ropade.....och där kom hon från skogen. Vilken duktig vovve! Tur eller lydnad?? Lite av varje tror jag.

Valparna mår bra. De busar rätt friskt nu. En liten stund....sedan sovs det. Tyr är ännu lite tveksam att äta valpgröten. Han diar hellre Tyra. Men han kommer säkert igång som Vilja och Trym. Ayla är och tittar till dem ibland och leker en stund med dem. Det går jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar