fredag 29 april 2011

Valparna busar ordentligt nu

Full rulle på de små nu. De biter varandra både här och där. Svårt när det är tre att vara jämnbördiga. Idag så drog de i var sitt öra rätt ut bara. Synd man inte hade kameran för det såg himla kul ut.
Imorgon är de sju veckor och Tyr skall snart få åka hem till sin nya husse och matte. Han är jättego. De kommer att få en fin liten taxkille. Skall bli spännande att se vad deras andre hund tycker.
Annars har det väl varit en rätt vanlig dag för dem. Busa, sova och var ute. Det har dock varit lite kyligare idag men soligt.
Tyr
har hittat en spännande väska
Hela gänget i trädgården

Idag har grannen varit här och sågat ner två stora träd. En fin gammal björk men som var dålig och risk att det skulle ramla ner grenar på bilarna. Jag är så förtjust i mina björkar som finns på tomten men men det var tvunget. Han tog även en gammal  lind som hade mycket grenar över uthusets tak och då blir det mossa på taket tydligen.
                             Så här gick det till när den fina stora björken föll

Igår hade vi jaktstämma på vårtjaktlag så det blev lite sent att skriva. Det var trevligt att träffa de flesta igen. Dessutom valdes jag som en av två biträdande jaktledare. Det var ju ett trevligt förtroende man fick. Jag gick jaktledarutbildningen i augusti 2009 så det skall bli spännande att utöva det tillsammans med två jaktledare till.

Det här inlägget skulle kommit in den 28 april.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar