söndag 11 mars 2012

Havsörn/kungsörn

Det har varit en fin helg med mycket spännande upplevelser. Jag begav mig tidigt iväg för att åka till ett ställe där man sett havsörn äta på ett kadaver. Det ville jag ju inte missa.

Jo, nog var det 2 st havsörnar långt ute på isen som tyvärr blev störda av mig fast det var långt till dem. Men jag fick lite bilder. Såg sedan 2 örnar till som jag vid närmare granskning får det till kungsörn. Avståndet var tyvärr stort men färgerna ser man tydligt. Någon som kanske vet.
Några gäss och svanar var dessutom vakna och betade gräs på fälten. Jag har fotograferat en hel del rådjur vilket varit kul. Det kommer senare.5 kommentarer:

 1. Beautiful. I love the reflection shot :)

  SvaraRadera
 2. Skoj!
  Det är faktiskt något lite extra att se dessa stora fåglar. Speciellt om man lyckas komma nära, men det brukar vara svårt.

  SvaraRadera
 3. Visst är det speciellt att se dessa Havsörnar i verkligheten. Har haft dom på 15 meters avstånd ifrån en liten båt, dom är mäktiga.
  Är du intesserad så kan du kika på länkarna nedan.
  Må väl / Kenny

  Havsörn (White taield eagle)
  http://www.kifoto.se/fåglar-birds/havsörn-3732035

  Kungsörn (Golden eagle)
  http://www.kifoto.se/fåglar-birds/kungsörn-5738985

  SvaraRadera
 4. coolt.. andra bilden gillade jag, riktigt fin. Runt mina hemmaskogar ska det visst finnas kungsörn, hoppas jag får se den nån gång

  SvaraRadera
 5. Så roligt att få se örnarna! Jättefina bilder på rådjuren och fåglarna också!!

  SvaraRadera