onsdag 27 februari 2013

Vårväder med takdropp

Så härligt vårväder vi haft idag. Det droppar överallt. Vägarna börjar bli snöfria....och det är bra länge ljust nu...har ni tänkt på det??

Idag blev det lite bilder på lunchen. Hälsade på änderna vid bäcken och de njöt verkligen i solskenet. De verkade sova lunch när jag kom förbi.

Sedan tittade jag till om älgarna var vid vanliga stället men icke. Dock lite rådjur igen. Det var en fantastisk kväll igen men en himmel som var helt fantastisk. Så det blev en hel del bilder idag igen.
Hoppas på sol imorgon med.


 
 
 
 Avslutar med denna bild tagit ut över trädgården från mitt arbetsrum. Hela himlen var röd....ett vidvinkelobjektiv hade varit bra.


 

 

12 kommentarer:

 1. glad you're getting warmer temperatures and sunshine, too!

  SvaraRadera
 2. Hej! Verkar som ni haft samma väder som vi har haft idag = ljuvligt vårväder! Sol, blå himmel och en massa plusgrader.
  Vi har t o m fotat samma fåglar, alltså ankor! :) Jag tycker faktiskt de är rätt skojiga, dessa vanliga fåglar som man tyckt varit så vanliga o tråkiga, har helt plötsligt blivit härliga fotomotiv! Vacker himmel också!
  Nu ska visst vädret bli sämre igen :(
  Ha det gott! /Pia

  SvaraRadera
 3. Love the reflections in the water! Nice duck take-off shots, too! And the sunset color is gorgeous!

  SvaraRadera
 4. Härliga vårbilder från en härlig vårdag.

  SvaraRadera
 5. Beautiful pictures, super nice with reflection.
  The sunset is really great, congratulations.
  Greetings Irma

  SvaraRadera
 6. Blogger told me that something has gone wrong, so I'll try again.
  Spring is coming closer and closer. Leaves are showing up, different kinds of flowers can be seen already. And the animals? Take a look at the next message in my blog.
  Greetings, Kees

  SvaraRadera
 7. Javisst har det varit ett par härliga kvällar med underbara färger!
  Lilleman mår fortfarande inte bra, men vi ska till veterinären imorgon igen och då får vi väl se vad de säger....Det är ju inte meningen att han ska behöva lida, fast det verkar han inte göra än.....men man vill ju stoppa det innan det går så långt. Tack för att du bryr dig. Varenda gång jag går in på din sida och ser fotot på Konjak, tänker jag på Hampus, jag tycker de påminner så mycket om varandra:)

  SvaraRadera
 8. - Halloj på Höglandet.
  - Härligt med lite vårbilder !
  Det droppar från taken även vid kusten....
  - Ha en fortsatt bra dag !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 9. Vackert med bäckar och vatten nu ,såg att det var vatten i diken här också .men imorgon kommer det snö om vi får tro rapporten ,ha det fin ,kram Nette

  SvaraRadera
 10. Så vackert och underbart..nu är det verkligen vår på gång :)
  kram

  SvaraRadera
 11. Beautiful scenery, you have some of best snow I've seen.

  SvaraRadera
 12. Very nice these pictures, especially the picture with the reflection of the tree in the water. What did you beautifully photographed.

  SvaraRadera