måndag 27 januari 2014

Arkivbilder

Det har varit dåligt med bloggandet i veckan tyvärr. Man kommer ju inte ut efter arbetet då det är mörkt.
Men.....idag var det en markant skillnad kl 5 PM. Det var faktiskt ljust ännu. I helgen har det varit blåsigt och det kändes väldigt kallt. Så det var mest inne i huset man var.

Nu är jakten slut för vår del. Rådjursjakten börjar igen den 1 Oktober. Tills dess får vi arbeta med hundarna på annat sätt. Det blir spår träning, lydnad och valpar. Tyra och Ayla ska ha en kull valpar är det tänkt. Jag letar en matchande hane vilket jag inte är klar med ännu.

I början på december 2013 hade vi fina dagar och ingen snö. Här är lite bilder från badplatsen Evedal i Växjö. Jag har fått gå över till Firefox för att lägga in bilder på bloggen. Det funkar inte alls via Explorer längre. Någon som har liknande problem?
 

21 kommentarer:

 1. i'd suggest trying google chrome as it seems to play best with blogger since they're both google products. :)

  good luck finding a suitable male for your girls.

  SvaraRadera
 2. Lovely photos, and more puppies?? Hope you find a good Dad-to-be. I do all my blog in Windows Live Writer, so easy to edit, change the font, add photos from my own files or off the internet, then I can save, or go to "Publish" enter my password and bingo all done. When you first set it up, you add your blog to publish it to. Hope this might help. Cheers from Jean

  SvaraRadera
 3. Pretty views of the water. I am using Firefox and do not have any problems. I hope you find something that works for you! Have a happy week!

  SvaraRadera
 4. Vårkänsla i dina bilder. Så skönt att ljuset äntligen börjar återvända. Blir många fina träningskvällar fram över. Här vi så glada, vår Palle blev bäste unghund i Västernorrland på jaktprov. En riktig ADHD hund, men skälla det kan han. Ha det gott/Brita

  SvaraRadera
 5. Jag använder också Google Chrome som browser. Där är aldrig några problem med.

  SvaraRadera
 6. Beautiful calm water! I use both the Google Chrome browser and Firefox. I think both are better than Explorer.

  SvaraRadera
 7. Fina bilder! Lycka till med att hitta en hane.

  SvaraRadera
 8. Jag har kört firefox i ett par år nu. Ledsnade totalt på explorer efter en massa strul...

  Vad gäller ljuset, det märks att det är på väg tillbaka. Klev ur bilen efter jobbet igår vid 17.30 snåret och det var fortfarande inte nattamörkt! Med lite snö på det så är det riktigt OK nu.

  SvaraRadera
 9. Beautiful photos of the lake, Masjan.
  I always use Firefox and have no problems.
  I see no translator more on your blog, this is tricky, now copy and paste everything.
  I hope the translator gets back on the blog.
  Greetings Irma

  SvaraRadera
 10. Så spännande med valpar igen :)) Jag använder bara firefox och det funkar. Däremot har jag andra problem med bilderna...och andra funktioner som inte funkar som de ska..tex translateknappen som har ramlat bort...Ha en bra dag! :D

  SvaraRadera
 11. Vacker utsikt över sjön, trevligt att se.

  Groetjes Tinie

  SvaraRadera
 12. JAG HAR INTE ENS EN DATOR LÄNGRE, DEN NYA ÄR PÅ REPARATION :( VERKAR DRÖJA YTTERLIGARE MINST 14 DAGAR INNAN DEN EV KOMMER...KONSTIGT ATT MAN KÄNNER SIG SÅ NAKEN UTAN DATOR....FINA BILDER DU LAGT UPP, RIKTIGT HÄRLIGA. JASÅ, DET ÄR TÄNKT MED LITE SMÅTTINGAR, KUL OCH JOBBIGT FÖRSTÅS, MEN DU BÖRJAR JU BLI VAN.
  HA EN SKÖN VECKA. KRAM

  SvaraRadera
 13. Jaha kanske därför det börjar krångla för mig med då jag har Explorer , får nog byta till Firefox jag med då kanske . Och så spännande med nya små liv igen och jag var in och tittade på eran hemsida på hundarna , den var jättefin och framförallt bra komponerad :) Ha det bra så länge // Anita

  SvaraRadera
 14. Vackra Decemberbilder i fint ljus och fina kompositioner. Kul att få se så många olika varianter. Särskilt fint skuggspel på marken i den första.
  Men så spännande med valpar igen men givetvis en hel del jobb runt omkring det. Hoppas och ser fram fina bilder på dessa charmtroll.
  Allt Gott
  M

  SvaraRadera
 15. Vid Evedal har jag bara varit sommartid, men då är det ju verkligen en pärla - och så nära stan dessutom! :-)

  Spännande att planera nya valpkullar! Förstår att du ska ha tag i en annan hane den här gången, och förhoppningsvis hittar du en som lämnar minst lika bra valpar som den tidigare har gjort. :-)

  SvaraRadera
 16. Hei,
  Jeg bruker kun Firefox og det fungerer utmerket på blogger :-)
  Har du siste utgave av Explorer? Hvis ikke, last ned siste versjon, om det er din foretrukne webleser :-)
  Rune

  SvaraRadera
 17. Fina bilder från badplatsen! Kul med valpar, ser fram emot bilder på de små när de dyker upp.

  Ha en bra helg,
  /Erik

  SvaraRadera
 18. Unfortunately it does your translation Neit Majsan, and even when I'm on the block of the translation, click on the right top of your blog. Do not give because your photos are gorgeous.
  Groejtes, Helma

  SvaraRadera
 19. Trean. För att den ger lite vibbar om sommarvärme. Önskar jag hade en roddbåt. Och en sjö att ro den i.
  / Deerhunter

  SvaraRadera
 20. Valpar igen, vad roligt det ska bli. Jag bloggar med Google Chrome. Jag tycker inte om Google, men det fungerade bast nar jag hade en slow computer. Kanner inte till nagot annat langre. Hoppas det gar bra med Firefox.

  SvaraRadera
 21. Om du skriver att du var dålig med bloggande då jag är extrem dålig på allt ;) Bloggande och kommenterande...
  Hoppas bara att snart kommer mer ljus, mer glädje och vi får njuta av varandras skapande :)
  Mycket vackra bilder med mycket känsla och hopp i...
  Ha det fint
  Halina

  SvaraRadera