torsdag 4 augusti 2011

Älgbaneskytte ikväll

Idag var det fint igen. Nu börjar man ju bli bortskämd. En härlig morgonpromenad blev det ju. Ayla var ju vaken och villig att promenera. Alla andra är ju riktiga sjusovare. Är alla hundar sådana?? Inget vilt såg man. Förr kunde man åtminstone höra hur det rasslade till i skogen när man kom. Helt tyst nu.
De här fina flugsvamparna stod vid vägkanten, vackra men, inte röra!!

Hittade stolt fjällskivling i trädgården. Nu kommer de. Har en hel del i ena hörnet av trädgården.

Måste lägga in denna bild fr aug 2010. Så här många på en gång var det då.


Nu har skyttet börjat. Vi var och sköt in våra vapen igår då vi har nya kikarsikten. Det var lite kö då en del skall ut på bockjakten. Det gick väl rätt ok att skjuta in det men hade önskat lite mer tid. Det var nära stängning och man ville inte sinka funktionären att komma hem. Ikväll var det älgbaneskjutning på en annan bana. Det gick väl sådär. Var inte helt nöjd. Har rätt nytt vapen och nytt kikarsikte så det tar väl ett tag att skjuta in sig på det. Men skall skjuta på inskjutningsbanan på lördag för att kolla igen.

Lite skoj var det ju då en i styrelsen kom med en försenad plakett. Jag var ju med på klubbmästerskapet förra året. Det är väl inte så många som är med tyvärr. Det var älgbaneskytte, hagel på hare och lerduvor. Älgskyttet gick bra men det andra behöver jag nog träna mer på. Kom dock inte sist av de ynka 6 deltagarna vi var. Är rätt stolt att jag slog en erfaren veteranskytt i älgskyttet i alla fall.

Det var ju trevligt


Vovvarna har dåsat på dagen i värmen men på kvällen är det fart. Bara bus och lek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar