söndag 7 augusti 2011

Utställning idag

Idag har vi varit på utställning i Frödinge. Smålands Taxklubb stod som arrangör. Det har ju varit fint väder hela veckan men idag regnade för en hel vecka verkade det som. Tur att jag hade köpt ett uställningstält. Det var dock lite svårt att få fast det i gruset då vi var på en grusplan.
Lite trist för många som kom utan tält och det blev blöta hundar med sina mattar/hussar.
Trym och Vilja fick tävla mot sina halvsyskon. Trym slog sin halvbror medans Vilja blev slagen av halvsyrran. Det är ju inofficiellt när det är valpar men kul att få en inriktning redan nu hur de ser ut. Jag är jättenöjd med kritiken de fick och det bådar gott för framtiden.

Tyra fick även hon vara med idag. Hade inte tänkt och ställa henne mer men hon ser så fin ut efter valpningen. Kritiken var jättebra den med och det blev Very Good. Ayla fick däremot bara Good idag pga den mjuka pälsen. Om ett par veckor till blir den sträv.

Man träffade bl a en halvsyster till Tyra från samma uppfödning i Trondheim. Det var kul. Sedan var det några avkommor från Tyras bror som var med och de fick bra resultat.
Nu blir det ingen utställning mer förrän nästa år i mars kanske när knattarna är juniorer. Då räknas resultatet och de har växt på sig lite.
Här går man med Vilja
Tyras halvsyster som bor på Öland
Slutfinalen BIS, där alla vinnarna i sin grupp tävlar
Så här glad blir min kompis som blev BIS4, Biwas kennelInga kommentarer:

Skicka en kommentar