onsdag 30 mars 2011

Nu kryps det i valplådan

På fredag är valparna 3 veckor. Attans vad tiden går fort och så fort de växer då. Nu kryper de runt lite mer i lådan. De busar faktiskt med varandra. Bulan bet i mitt finger idag. Sedan drog Tyr i Viljas öra ikväll medans hon sov och det var inte populärt. Innan idag så blev Tyr skitsur. Jag puttade honom lite hit och dit och vad han gruffade tillbaka. Det är gott gry i alla valparna. Tyra är mer ute ifrån valparna. Men så fort man går in så kommer hon efter. Hon släpper dem ju inte helt. Det är ännu inte dags att Konjak och Ayla får träffa dem. Sedan är det ju Tyra som avgör det. Det skall bli spännande och se hur de tar det.


Här har valparna lagt sig för kvällen. Men Tyra är lite vaken då han ligger på Viljas huvud

Tyr tror jag det blir har fått ett fint hem hos en aktiv jägare som redan har en hund. Tyr får en kompis även om den är lite större ras.

Konjakt är ju en härlig krabat. Han kör sina egna lekar. Det är att bädda ner en leksak och sedan få ut den. Den leken har han alltid gjort och det är lika kul och titta på. Jag lyckades filma lite av det idag. (Får försöka få in filmen en annan dag , det strular)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar