måndag 27 februari 2012

Rådjur i solsken

Idag var det fint väder med sol och rådjuren var ute och betade på fälten. Snön har försvunnit på de flesta ställen. Jag körde in på en liten väg så jag kom närmare dem utan att stöta bort dem. Med telet kom jag lite närmare ändå.

12 kommentarer:

 1. Jättefina bilder fick du! De är så fina rådjuren :)

  SvaraRadera
 2. Oi! Skulle gjerne vært hos deg på rådyrfotografering nå ser jeg. De har vi ikke så mange av her oppe hvor jeg bor :) Fine bilder! Prøv å sett deg i skjul ett sted langs kanten, kanskje du vil komme enda nærmere :)

  SvaraRadera
 3. Lite bättre förutsättningar för rådjuren söderöver. Här är det viktigt med utfodring, om det nu är rätt. Utan den skulle många djur inte klara sig./brita

  SvaraRadera
 4. Lite bättre förutsättningar för rådjuren söderöver. Här är det viktigt med utfodring, om det nu är rätt. Utan den skulle många djur inte klara sig./brita

  SvaraRadera
 5. Fine bilder du har her! Jeg får nok ikke bilde av mine rådyr i hagen til meg. For lett å stikke seg vekk, men det er mange andre steder det er lettere rundt her. Det var bare å ta seg tid da..

  :)

  SvaraRadera
 6. Lovely pictures again.....nice work.

  Greetings, Joop

  SvaraRadera
 7. Gud vilka härliga bilder! Blir så glad och inspirerad när jag hittar jakttjejer nu när jag själv i full fart med jägarexamen och lära mig allt. Så himla kul!

  SvaraRadera
 8. Nice to see the roes. You like to see the pictures I published on my blog, but I surely like to see the ones on yours. In Holland the snow has completely gone now, the first signs of springs are showing up.

  Greetings, Kees

  SvaraRadera
 9. hele mooie foto's van die reen
  groetjes Herman,

  SvaraRadera
 10. fina bilder på rådjuren kram Nette

  SvaraRadera