onsdag 29 februari 2012

Svanar

Idag såg jag ett gäng svanar på ett fält. Naturligtvis har jag nu alltid kameran med mig i bilen. Det var 8 svanar som gick och betade. Jag fick gå 200 m för att komma lite närmare men tyvärr var det ett brett dike som stoppade mig att komma närmare än 100 m. De var lite skygga och efter några bilder vände de rumpan åt mig och vankade ifrån mig. Men några bilder blev det. Det var bara en grå unge i denna grupp. Undrar om svanungen från igår hittat några svanvänner.


6 kommentarer:

 1. Så flott! Og deilig å se at våren er i anmars. Vært utrolig vårlig og fint her også i dag, men fortsatt mengder med snø. Blir nok enda en stund til vi får se svanene her. :)

  Du lurte også på hvor nært jeg var elgene. Og på det nærmeste, kun 10-15 meter. Bruker bilen som kamuflasje. Den bryr de seg lite om som regel.

  SvaraRadera
 2. Men gud så grönt du har!!!! Vi har typ en meter snö kvar!!! Våren är på G här också och det första tecknet är att det raser av taket....Fina bilder och även på svanungen ♥

  SvaraRadera
 3. Fint å grönt dere har det! Her bra med snö enda dessverre. I tillegg er den lös så håplöst å bevege seg utenfor skuterspor ol. Sette meg i et skuterspor å lokke på rev til helgen håper jeg.

  SvaraRadera
 4. Vad grönt det är! Härliga bilder.

  SvaraRadera
 5. Prachtig die Wilde Zwanen ..Hier in Nederland zien we ze een paar maandjes in de winter. Het geluid van deze vogels is al prachtig om te horen.
  Mooie foto's..en dat op 100 meter afstand
  Groetjes Henk

  SvaraRadera
 6. härligt. våren är verkligen på ingång :)

  SvaraRadera