tisdag 5 juni 2012

Kvällstur utan djur men kalaskväll

Jag tog mig en tur i närområdet. Älgarna måste ju komma fram snart! Såg rådjur på dagen och ikväll men på långt håll. Verkar som de vill hålla sig undan nu. Men efter en halvdan dag med mulet och lite regnskurar blev kvällen vacker.
Jag satt nere vid sjön och kikade på solen som var på väg ner. Det blev en del bilder då man nu testar tider och bländare som bara den. Imorgon skall det bli fint och då blir det nog lite picnic nere vid sjön.

Det blev lite bilder men avslutar med en blomma från trädgården.13 kommentarer:

 1. the sun-kissed grasses on the rock is my favorite photo. lovely photos!

  SvaraRadera
 2. What beautiful photos you show us today...love them...you live a most wondrous place...peaceful, so peaceful!

  SvaraRadera
 3. Verkligen underbara bilder! Man blir alldeles varm i kroppen. I övrigt håller jag på att smälta mitt storfrämmande som kommer till veckan...kan inte fatta det. Har sovit typ noll timmar i natt!!! Mår till och med illa :-/ Vem det är kan du läsa på min sida ;-) Ha en fin nationaldag du o dina ♥

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilka härliga bilder, sitter och njuter. Det är ju så här man skall ha det på en tur. I alla fall när djuren man åkte utför inte är "hemma", då får man bara ta det med ro.
  Hoppas du får en fin picnic idag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 5. Hos mig är det mer än vanligt att jag kommer hem utan att ha sett något djur. Då blir det i alla fall för mig att mina ögon letar andra motiv. jag känner att dina ögon gjort likadant. Det är ju något vi alla behöver öva upp oss på, att se de små detaljerna i naturen/Brita

  SvaraRadera
 6. wat een mooie gevarieerde serie erg mooi.
  groetjes Herman.

  SvaraRadera
 7. Kors i karamellen vilka ljuvliga bilder. Jag säger som Miranda att man blir alldeles varm i kroppen.
  Fantastiskt fotat.
  Hoppas att du får en härlig Picnic idag och att det inte blåser för mycket.
  Kramizzz på dig

  SvaraRadera
 8. Man behöver inte se djur för att ha en fin kväll ..det räcker med att bara kunde få gå i naturen och se allt det vackra som den har att bjuda på :)
  jätte fina bilder från dig tur här :)
  kram

  SvaraRadera
 9. Hi again,

  For a change no animals! It has given you the chance to give an impression of the Swedish landscape. Partly familiar after visiting Norway, Sweden and Finland. Your pictures 6, 7, 10 and 11 I like the best.
  Greetings, Kees

  SvaraRadera
 10. Nu har jag tittat pa de sista tre inlaggen och allt ar ju sa vackert. Underbara bilder av sjon. Tack for mejlen, jag ska titta pa det snart. Hoppas du har haft en fin helg i dag.

  SvaraRadera
 11. Underbara bilder..den sjunde och åttonde bilden..stenen liknar en alligator=D..gillar den...ha en jätte fin kväll

  SvaraRadera
 12. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 13. Echt hele mooie foto's, en vooral foto 6 vind ik heel mooi. Dat stukje gras of riet tussen die stenen aan het water is een prachtig gezicht. De kleur in je een na laatste foto is super.

  groetjes, Helma

  SvaraRadera