söndag 20 november 2011

Älg och grisjakt

Idag hade vi jaktkamrats brors hund på den den mindre jaktmarken. Zelda var namnet en blandras som är väldigt duktig grishund men går på älg med.

Vi började med såten där vi vet att grisar finns men idag var där inga tyvärr. Hon sökte och sökte men inte. Sedan var det lunch och nästa såt. Jag fick generalpasset "Tippen" där tjuren hade gått förbi igår men inte ett liv fanns det. Zelda fick upp en älg i slutet av såten som gick direkt ut ur marken. Zelda släppte älgen efter ett tag och återvände till husse. Bra när de inte drar iväg flera mil. Så tyvärr blev det inget idag. Men en jaktdag med trevligt sällskap och skratt blev det.
Zelda

Det blev inte så mycket jaktbilder idag men man passar ju på till och från passen. Det var flera granar som var helt täckta av lava vilket såg trollskt ut.
7 kommentarer:

 1. Flotte bilder av dråper og lav!!
  Ingenting er som en trivelig dag i skogen :-)

  Rune

  SvaraRadera
 2. Bra jaktdagar behöver inte nödvändigtvis innehålla skjutna djur.
  Dagar då djur skjuts är inte nödvändigtvis bra jaktdagar.
  Låter som din dag var av den första typen.

  SvaraRadera
 3. Låter som en trevlig dag ändå.Jättefina bilder!!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder och det maste ha varit fint att vara ute hela dan i skogen.

  SvaraRadera
 5. Det blev fina bilder iaf när jaktlyckan uteblev, sitter själv å knäpper med kameran på passet när inget händer

  SvaraRadera
 6. Jag har varit ute och jagat, men jag har skrämt fågel och Thai har tyckte att sorkjakten var roligare..grrr...skall ut idag, snön har lagt sig lite bättre nu, så då kan fågeln sitta bättre (= Hoppas bara att det inte är skarpt! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Love your pictures in the woods. Thanks for sharing. Not everyday you see an animal but just good to sit and be still in our great outdoors. :)
  PS: Zelda is a nice looking dog!

  SvaraRadera