torsdag 3 november 2011

Förskylt ännu

Det var mig en seg förskylning. Värst är nog att man hostar på natten och inte får sova. Det har varit mulet och disigt hela dagen. Tänkte fotografera hundarna ute men det får vänta tills solen kommer fram.
Var inne hos vården och fick rejäl medicin så nu hoppas jag att det hjälper. När jag åkte från staden så svängde jag av vid en av sjöarna och tog lite bilder. Kameran är ju alltid med nu. Man vet ju aldrig vad man kan få se.

Igår kväll låg Trym på stolen bakom mig när jag satt vid min dator. Hade min gamla radio igång med stora högtalare. Trym låg tät intill med örat mot högtalaren. Han diggade musiken.4 kommentarer:

 1. Men så gullig han är där han ligger :) Fina bilder från sjön...och ja, man vet aldrig vad man får se, så det är bäst att ha kameran med :)

  Krya på dej!

  SvaraRadera
 2. Alltid lurt å ha kameraet med :) Fine høstbilder!

  Og når det gjelder forkjølelse og hoste så er vi to! Går på fjerde uka nå, og endelig ser det ut til å bedre seg. Men usj så kjedelig det er å ikke være i form....

  Ha en fin helg, og god bedring! :)

  SvaraRadera
 3. Jo jag kollar noggrann parningen och alla papper. Det är ju godkänd av avelsrådet i norge o sverige. Hoppas att du kryar på dig snart! Klappa vovvarna och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Lykke til i morgen. Elgpass og förkylning er inte rolig:) Håper du får elg på passet..

  SvaraRadera