söndag 16 oktober 2011

Älgjakten - sjunde dagen

En hel vecka älgjakt är slut. Vi har jagat alla dagar och utdelningen har väl inte varit vad vi tänkt. Vi har haft älg inne på båda marker vi jagar på. Det har gått ut ur marken, passerat på fel ställe osv.
Så det blev bara en tjur på vardera marken. Ganska dåligt för en hel vecka. Men det har varit trevliga dagar och bra väder med sol,

Idag låg dimman tät när vi åkte ut till det mindre skiftet och på väg ut dit passerade ko med kalv över vägen. Jag hade kameran i ryggsäcken och missade en vacker bild i morgondimman.
Vi hade ingen älghund som vi ville släppa pga vägarna och efter 2 tim sittande var det ganska kallt. Micke gick med sin hund som stöter lite och vädrar in vilt. Men det gav inget resultat.
Vi åkte till den stora marken och tog en mindre såt med gråhunden Sigge. Tyvärr fanns inget inne och vi bröt jakten. Vi har haft ändå en fin dag med sedemera sol och blå himmel.

Nu är det jobb en vecka för att jaga älg nästa helg igen.

                                                      

Morgonens första pass, dimman låg tät

2 kommentarer:

  1. Jättefin bild, gillar den jättemycket! Många fina bilder här nedan också :) Ni verkar ha haft en riktigt trevlig älgjaktsvecka trots lite älg :)

    SvaraRadera
  2. You really have a nice stand. Great pictures...keep them coming and wishing you GOODHUNTING! :)

    SvaraRadera