onsdag 4 januari 2012

Gäss och ankor

Vädret är väl inte det allra bästa. Grått och blåsigt. Vovvarna är inte pigga på att gå ut. Det blir inte så mycket till promenad för mig ännu då muskelbristningen i vaden ger sig till känna. På måndag börjar jag rehabträning och förhoppningsvis går det fort till det är läkt.
Igår tittade solen fram lite och jag fick möjlighet att åka ut till viltvattnet. Tänkte försöka ta lite bilder med nya objektivet på de gäss som såg lite speciella ut. Tyvärr satte stormen Emil stopp för att visa dem igår. Strömmen gick några timmar. Var även ute idag och tog lite mer bilder i blåsten.
De var inte så intresserade av att visa upp sig utan beta gräs var mer intressant.

10 kommentarer:

 1. Gässen på andra bilden har jag aldrig sett, jättefina! Fina bilder på de andra också. Jag var ju vid en ankdamm i höstas och slogs av hur stora (feta) de var...det måste bero på att de blir matade...Trist med vaden, hoppas du snart blir bättre och att det dåliga vädret ger sej...

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Really nice pictures....i like gooses.

  Greetings, joop

  SvaraRadera
 3. vilka härliga bilder på dom fina gässen :)

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Visst är det kul att en storm NÅNgång har en pojknamn! Hoppas att du får ordning på din vad. Thai får flickbesök på fredag och jag hoppas att det blir en lyckad parning! Jag har haft små funderingar på om vi skall ordna en höstjaktfruntimmarbloggträff till hösten...... =)

  SvaraRadera
 5. spesielle gäss! Zorro inspirerte:)

  SvaraRadera
 6. Det va verkligen speciella färger och tecknigar på de gässen, dom va väldigt vackra att se på

  SvaraRadera
 7. Hoppas du mar battre snart. Fina foton! Gott Nytt Ar!

  SvaraRadera
 8. Bil, buss eller flyg....tycker det låter som en kul grej =)

  SvaraRadera
 9. Das gibt tolle Fotos mit deinem neuen Objektiv. Die Gänse auf dem zweiten Bild sind besonders schön. Solche habe ich noch nie gesehen.
  Gute Besserung, pass auf dich auf!
  Liebe Grüsse
  Angela

  SvaraRadera
 10. Tråkigt med vaden. Fina bilder, här hittar man inte såna fotoobjekt. Skogspromenaderna här går bara på skidor och utan hundar. Där jag är nu går snön upp till låren så det blir att vara inne och bygga.

  SvaraRadera