måndag 23 januari 2012

Hundträning i snö

Idag fick vi pulsa i snön på hundträningen. Vår plan var inte plogad. Vilja och Trym var de med kortaste benen men det gick bra. Trym var duktig idag på övningarna.Vilja var lite okoncentrerad och har svårt med stannaövningarna.

En av våra hundkompisar på träningen är Aja. Hon är 7 månader och är redan duktig på många övningar. Hon är en bayersk viltspårhund.  Hon har redan vid 3 månaders ålder kunnat visa hur duktig hon är på spår. Hon skall bli en eftersökshund.

6 kommentarer:

 1. En ny hundras för mej, en fin vovve :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin hund.Det måste var jätte roligt att tränna hundarna för att bli en bra hundjakt=).Nu har vi fått snö igen...=)..man blir så glad..Ha det så bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen!Jag vet inte vad du har för kameran.men om du tittar på inställningsratt på din kameran,ser du en gubbe som springer..(sport)använd den..den är perfekt för att fotografera rörliga motiv..som tex..när hundar springer utan att den blir suddig=D...Ha det så fint..Michelle/

   Radera
 3. har träffat på en Bayersk viltspårhund på en jakt en gång. Jäklar vad noga de är vid eftersök och lugna, i alla fall den jag träffade på!

  SvaraRadera
 4. Jeg lærer litt om hunderaser på bloggen din :-)
  Rune

  SvaraRadera
 5. Kul att se en bild på en bayrare. Av huvudet att döma skulle jag nästan tro att den är släkt med vår yngsta bayrare på något sätt.

  SvaraRadera