måndag 16 januari 2012

Hundträning med kaos

Idag var det lite rörigt på hundträningen. Jag hade med mig Vilja och Trym. VIlja fick börja först och det gick riktigt bra till en början. Idag lyckades vi med inkallningsövningen och hon satt så fint kvar tills jag kallade in henne. Andra gången gick det inte alls utan hon var på väg till rådjursdofter. Jag fick springa och stampa på kopplet.

Trym var inte alls med på noterna idag. Inkallningsövningarna gick inte alls. Han ville inte komma utan for runt som ett yrväder till alla andra utom mig.

Flera av de andra hundarna var lite okoncentrerade och ville inte alltid göra som husse eller matte ville. Vår jaktspringer Birdie som varit med länge på träningen ville inte alltid göra som husse sade. Hon är så cool och rolig.

Så hon är den som presenteras här ikväll av våra hundkompisar.


Hon heter Via-Edsbergs Birdie och är 8 år. Hon jagar som stöthund på rådjur. Gillar att jaga fågel och  jobbar även med eftersök.


3 kommentarer:

  1. Hehe ja så kan det gå ibland :))

    SvaraRadera
  2. De var verkligen på bushumör=)..som våran hund..Han är en riktig mys-kille.men det måste vara väldigt kul med att träna sina hundar och kunna se resultatet längre fram..Vad fint Via är..en riktig söt tjej.Ha en trevlig dag

    SvaraRadera