onsdag 11 januari 2012

Tyr trimmad

Ikväll har jag trimmat Tyr. Vilja och Tryms bror. Vilken dröm att trimma honom. Han var så snäll och låg stilla på bordet så jag kunde trimma honom. Pälsen var mogen och det gick väldigt lätt. Det tog ca 1 1/2 timme vilket är sällan att det gör. Han blev jättefin och man kan nu se att han kommer att bli väldigt stilig när han vuxit till sig. Idag blev valparna 11 månader.


En lurvig TyrKlar!Väldigt lik sin mamma Tyra, se på headern där Tyra finns i bild.

Det var lite sol idag och jag kunde ta lite bilder på lunchen. Solen värmde faktiskt och inte hade man lust att åka till jobbet när det var så fint.

9 kommentarer:

 1. Bra trimmet.. skulle tatt med Albin til deg:)

  SvaraRadera
 2. Schön ist Tyr geworden nach dem trimmen.
  Gut gemacht.

  SvaraRadera
 3. jätte söta bilder den tredje var väldigt fin. lite jobba det där låter det som ;) men du lyckades bra:)

  SvaraRadera
 4. Man ser att han var väldigt nöjd=)...Shaggy växer väldigt fort..men eftersom han är fortfarande valp..har han mycket att jobba=)..men det bästa är att han rumsren nu..och säger till när det är dags=)Ha det fint!

  SvaraRadera
 5. Wunderbare Bilder vom Ufer!
  Und dein Hund ist wirklich hübsch geworden!
  Wahrscheinlich gehen wir im Sommer wieder auf Reisen (wir wissen aber noch nicht wohin..) und in zwei Wochen gehen wir nach teneriffa für eine Winterpause :)
  Liebe grüsse
  Yvonne & Raphael

  SvaraRadera
 6. Vad fin han blev!!!! Kommer att ta en hane...skall bli spännande. Sen har jag haft en lyckad dag i skogen =)

  SvaraRadera
 7. Jag behöver bygga upp lite motivation innan jag trimmar min border, men kommer man väl igång så går det utav bara farten.. men det känns skönt när hunden inte är så stor..

  SvaraRadera
 8. En fågel viskade i mitt öra att det gått riktigt bra för Tyra på Smålands ordinarie prov - Stort Grattis!
  Kram

  Liselott

  SvaraRadera
 9. Hej hej..Så stilig han blev den fina killen;).Och så himla fina bilder du lagt ut!. Jag önskar jag hann blogga mera, men tiden, ja, du vet! I helgen ska vi ut och dreva...vovvsingarna får följa med och grilla korv, för vi har inte tillräckligt med folk, som kan ta dom, om det skulle dra iväg över farliga stora vägen! Får hundarna tag i en bock, ja, då vet du ju, att då går det raka spåret..UT!!!..Inga bukter där inte..Vi försöker skjuta av lite bockar, mycket för den sakens skull, och för att det är överskott på gamlingar!..Det får bli en uppgift till bockjakten..som jag bara älskar! Tidiga mornar, när solen går upp, och alla djur man kan få se..Naturligtvis visar sig ju både hjorten! Har hänt flertalet gånger..men en lycka att bara få se och fota..skitjakt på dig i helgen, med dina fina taxar..den lille puppisen är helt underbar;)..Ha det,,Karin/

  SvaraRadera