tisdag 20 december 2011

Lite sol

På eftermiddagen kom faktiskt solen fram. Jag tog bilen och stack ner till sjön. Jag tänkte dock inte på att solen står helt annorlunda nu än annars när man är där. Men fick ändå några bilder på en härlig vintersol över trädtopparna. Den står ju lågt nu.7 kommentarer:

 1. Beautiful photographs - how much sun to you receive this time of year? I remember as a child growing up in Alaska that we received only a short amount of sun in the dead of winter!

  SvaraRadera
 2. Underbara himmelsbilder! Här är det fullt upp, så det blir lite stiljte med bloggandet och allt annat också för den delen...jobbar hela julhelgen, kvällar dessutom, känns så himla trist...menmen så är det...Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Vill att du skall gå in och läsa detta :-)

  http://www.foreningsliv.nu/hogland/index.php?expand=1&pageID=359

  Det är ett par i byn min som skrev det (båda finns inte längre på moderjord....)och jag brukar tänka på denna dikt ibland då jag ser en annan färg...man kan nästan se vad vädret har att bjuda på, med sin färg (=

  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Du tar vara på solen när den väl visar sej, härliga bilder

  SvaraRadera
 5. Vi får njuta solen och snön så mycket det går...Önskar dig en riktig God Jul tillsammas med dina nära kära. Kram Michelle.

  SvaraRadera
 6. Vilken spännande vecka du har framför dig!!! Skulle önska att jag hade läge att gå prov här, men det finns inga utlysta prov denna årstid. Skall hålla tumma att det går bra!

  SvaraRadera
 7. Hade en solglimt idag jag med (=

  SvaraRadera