tisdag 6 december 2011

Vilja hos vetrinärenVilja har varit hos vetrinären idag. Jag upptäckte en mjuk knöl mellan två juver igår. Hade inte sett det i helgen. Jag åker hellre och kollar en gång för mycket än inte alls eller för sent.
De är så trevliga på djurkliniken och de känner igen en. Jag hade med mig Trym som alla kom ihåg. Läs blogginlägg maj.
Vi fick träffa vetrinären som opererade min gamla Nova för flera tumörer. Vi fick 18 månader till av livskvalité och en härlig sommar tillsammans. Läs blogginlägg mars.

Vetrinären sade att det är en vätskefylld knöl i juverkanalen. Inte farligt. Vilja löpte väldigt tidigt med 5 mån så hon kan egentligen inte vara skendräktig nu när hon blir 9 mån nästa vecka.
Tyra är ju skendräktig och är rätt jobbig. Hon bäddar och ylar efter valpar. Sedan har Ayla börjat löpa idag, suck!! Jag tänkte ju starta henne snart på drevprov. Nu går det bort minst 2 veckors träning.

Vilja blir undersökt

9 kommentarer:

 1. Min lilla fick en släng av spike's disease (krampanfall) för ett par år sen, lite otäckt när man inte va förberedd eller sett det förut men hon har inte haft det sen dess, skönt att det inte va nåt farligt med Vilja!

  SvaraRadera
 2. va skönt att det inte var något allvarligt. och bättre att åka en gång för mycket än för lite :)

  SvaraRadera
 3. Så skönt att det inte var ngt allvarligt...:)

  SvaraRadera
 4. Happy for you that it was not to serious. Cute dog and most dogs don't like the Vet.

  SvaraRadera
 5. Glad that it is nothing serious! Thanks for asking about Elli. She is improving.

  SvaraRadera
 6. Det var tur att det var inte nåt allvarlig...Det är så hemsk när sina kära husdjur blir sjuka=0(..Men vad söt hon är...förståt att de har det inte så lätt när snön faller..Ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. Hej igen..Snön är nästan borta...det är lite tråkigt..hoppas vi får en ordentlig vinter..jag vill inte ha en sån splash...men tur att jag tog massor med bilder igår..

  SvaraRadera
 8. Vad orolig man blir då nåt händer våra bästa jaktkamrater. Tur att det inte var nåt allvarligt. Visst känns det snopet att inte kunna gå prov. Var lite så för mig i år... Ett tips med skendräktigheten; ta bort ALLT som de kan bädda i, det brukar faktiskt fungera! Kramen på Er!

  SvaraRadera
 9. Så bra det ikke var noe alvorlig! Løpetid midt i jakt-tida er et av minusene med tisper, så fremt en ikke skal ha valper, selvfølgelig :)

  SvaraRadera