måndag 5 december 2011

Soliga vågor

Idag var det lite sol vilket var skönt. Det är ju så mörkt nu och man blir glad när det är sol. Jag passade på att under min lunch ta lite bilder på vågorna som lekte.Det var ju lite trist att hasta till jobbet för det hade varit kul att fortsätta att leta fina motiv i solen som nu äntligen var framme idag.


Ikväll var det ju sedvanlig hundträning. Det snöade lite lätt men inte bangade vi för det. Jag började med Vilja och det gick jättebra. Tänkte byta till Trym lagom till inkallningsövningarna men jag fick inte byta hund då de tyckte att detta skulle Vilja träna. Vilja kom på inkallningen, lite sakta men ändå. Vi fortsatte övningarna med att stanna.Jag har inte tränat det så mycket med henne. Vi körde övningen stanna och man skulle gå runt i ringen. Hon klarade det. Hon satt kvar och jag kunde gå runt alla. Så duktig hon var!!! Tyvärr gick timmen fort så Trym och Ayla fick ingen träning ikväll. Jag skall träna dem imorgon var för sig så de får sin träning.

En ny presentation av en av våra hundkompisar,Periwinkles Cosmos, så heter han. En field spaniel men kallas Cosse. Han är 5 år. Cosse jobbar idag mest med viltspår och är svensk och norsk viltspårchampion. Egentligen är en field spaniel en apporterande hund på fågel men det är inte Cosses grej. Han är väldigt duktig på lydnad. Men när han ibland inte är lydig så ropar matte : Cosmos!!!

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Gratulerer med prisen til Tyra!
  Det blir sikkert en premielos på Ayla også, ganske snart :)
  Du er værtfall flink til å trene hundene dine, både på jakt og på lydighet.
  Mvh Line Merete

  SvaraRadera
 2. Gött å gå och lyssna på vågskvalpet på lunchen, sköna bilder i solljuset/ tobias

  SvaraRadera
 3. The Cosse is beautiful! The water looks cold but cold weather is good hunting weather.

  SvaraRadera
 4. ja man njuter verkligen när solen tittar fram, härliga bilder på vattnet, det ser nästan lite somrigt ut :) Stanna träning är bra och ett måste för fågelhunden. Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder.Den andra bilder är lite roligt..den gamla stocken ser ut som ett finger..som pekar mot vatten..=0).här har snön kommit..man blir lite gladare..Nu är det aif lite ljusare på kvällarna än det var innan..Vilken söt hund och duktig..Ha en bra dag

  SvaraRadera
 6. Gratulerer med suveren premie på Tyra!! Var forresten på Åland i sommer, og der var det fint!

  Nydelige valper du fikk i mars (har tittet tilbake på bildene)

  SvaraRadera
 7. Moro med premiert hund, grattis! Godt med litt sol innimellom gråværet som har herjet november.
  Artig med den "fingern" som Faylinn nevner :-)
  Rune

  SvaraRadera