måndag 26 december 2011

Stormigt

I natt drog stormen in över oss med. Det var ju Norrland som skulle få det men hua vad det blåste här.
Vi skulle på älgjakt men jag avstod det då min förskylning sitter i ännu. Sambon åkte inte heller ut då det blåste rejält och vi var utan ström. Det var ett uppehåll på 6 tim.

Vi tog en promenad utåt skogen och satte upp en typ åtelkamera vid en viltväxel. Det skall bli lite skoj och se vad vi har för djur här hemma i skogen. Man såg en del träd som hade fallit i natt av stormen.
Det är lovat att blåsa mycket upp till 18 m/sek imorgon med så vi får se om vi ger oss ut med Ayla.Här skall djuren komma. Lade lite morötter så de stannar för kameran.


Det blåser rejält när träden blir knäckta några meter upp på stammen


4 kommentarer:

 1. Jo det blåste rätt hyfsat här också. Åtminstone så det knakade i fönstren, men till skillnad från de två tidigare stormarna nu senaste så fick vi behålla elen. Jag hoppas att ni inte förlorade mer träd än vad ni ändå tänkt ta ner och göra till ved...
  Trevlig fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Såja...Nu har du kamera, nästa steg är lite mat som snart blir en årtel bara för att ta några bilder. Snart står där ett torn att titta från, en koja kommer upp, maten sprids av en spridare så det finns mat hela tiden. grisarna vallfärdar till din mat och VIPS SÅ ÄR DU FAST I GRISTRÄSKET, köper vildsvinshund och blir grisjägare....bara vänta du Majsan =)

  SvaraRadera
 3. Kan inte låta bli att le åt förgående kommentar :) "Fast i gristräsket" hehe :)) Kul med kamera, kan jag tänka mej. Här har det stormat och blåst i natt, så jag trodde ett tag att taket skulle ryka med, men det lugnade ner sej som tur var :)

  SvaraRadera
 4. Jepp, stormene kommer på løpende bånd om dagen.
  Store krefter i sving som det nederste bildet ditt viser godt!
  Spennende med viltkamera inn i det nye året da :-)
  Rune

  SvaraRadera